Future of Food Journey

Bericht van een blij ei

Een nieuw jurkje, champagne, bloemen, gekookt eitje… Sharing=caring, dus een update van mijn Future of Food Journey. Persoonlijk: een magisch gewicht bereikt vandaag. Iets waar ik 7 maanden geleden niet van had durven dromen. Op dit moment is mijn nieuwe leefstijl hard werken. Bewaken van alle (8) eetmomenten, kleine porties, eten en drinken scheiden, mindfull eten, de juiste keuzes, de juiste hoeveelheid aanvullende voedingsstoffen.

In deze drukke wintermaanden lukt het niet altijd om alle bootcamps, yogalessen en sportclasses te volgen, dus dan lig je nog wel eens om 23:50u een ab-challenge te doen op de grond naast je bed. Of wel eens niet. Dan: schuldgevoelens en OVERcompensatie.

Haaruitval, hormonale disbalans, lage weerstand, veranderende energiewaarden, eeuwige kou, slappere huid… Mijn ene glas wijn in de week is mijn #GuiltyPleasure. Die schijn je ook te moeten hebben. En van de week had ik tumtummetjes op.  Maar het kan dus blijkbaar. Zo nu en dan.

Zakelijk: Het onderzoek van Future of Food loopt zijdelings door. Van de toekomst van het verbouwen van onze voeding, het transport, het sociale aspect tot het consumeren. Steeds meer bevestiging dat we in deze veranderende tijden anders moeten eten. Niet alleen ik, met mijn methode, maar iedereen. Het lichaam voeden, niet volstoppen. Daar ligt dan ook de focus in het trendonderzoek. Met projecten als #TheFutureSausage van #CarolienNiebling, over het OVERconsumeren van dieren en #Volumes van #MarijeVogelzang, over het gevecht tegen OVER-eten, als shining stars!

‘Over’ is over. Dat is het hele eieren eten! 

Eetsmakelijk!
Kim

Beeldcredit blog: Anna Pogossova