Pak je toekomst

Toekomstgericht ondernemen

 

Toekomstbestendig 2023 in: zo kun je toekomstgericht ondernemen

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar? Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, uitdagingen, nieuwe en wellicht oude problemen. Hoe maak je van 2023 een succesvol jaar? Hoe speel je in op ontwikkelingen en kansen in de markt? En: hoe zorg je dat 2023 een springplank is voor de jaren erna? Wij zorgen ervoor dat jij voorbereid het nieuwe jaar start. Zo kun jij toekomstgericht ondernemen in 2023.

Leer trends signaleren en implementeren

Toekomstdenken en trendwatchen klinkt ver weg; als nadenken over tijden die nog lang niet hier zijn. Maar niets is minder waar. De toekomst van je bedrijf start nu. De beslissingen die je nu neemt, zijn essentieel voor de toekomst en bepalen mede hoe die eruit komt te zien. En: trends die iets zeggen over de toekomst, zijn nu al waarneembaar. Je hebt alleen de juiste tools nodig om ze te leren signaleren.

Toekomstgericht ondernemen: maak jouw bedrijf toekomstbestendig

Bij Buro Zorro leren we je graag toekomstgericht te ondernemen. We leren je om met behulp van trendonderzoek en trendwatching de juiste koers te bepalen voor je bedrijf. Wij onthullen in diverse trainingen de geheimen van het trendwatch-vak, zodat jij en jouw collega’s zelf de voordelen kunnen ervaren van deze waardevolle skills. Dit doen wij in trainingen van één dag, twee dagen of een traject van enkele maanden. Vanaf nu kun je de trends leren zien, begrijpen en toepassen in je bedrijf in drie trainingen: Trendwatcher in a day, de Trend Tweedaagse of een traject van enkele maanden Trendexpert at work.

Buro Zorro is het trendwatch-platform waar we professionals leren vooruitkijken. En op basis van scherpe inzichten de juiste koers bepalen voor hun bedrijf. Om zo wendbaarder te worden. Kansen te creëren. Risico’s te beperken. En succes te vergroten. Klinkt dit als iets waar jouw bedrijf of organisatie behoefte aan heeft? Boek dan één van onze trendwatch-trainingen of neem contact op over de mogelijkheden om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

“Toekomstbestendig 2023 in. Zo kun je toekomstgericht ondernemen.”