Buro Zorro - Word een Zorro

Join the club!

Ontvang handige tips, exclusieve trend insights en gratis toegang tot onze inspirerende events

Club Zorro

Word een Zorro

Iedereen die een training volgt bij Buro Zorro, wordt onderdeel van Club Zorro: de exclusieve community voor trendwatchend Nederland, speciaal voor professionals die kunnen kijken als een trendwatcher, denken als een trendonderzoeker, en implementeren als een trendexpert. Oftewel: de ‘Zorro’s’ van deze wereld.

Zorro’s zijn niet alleen nu, maar ook in de toekomst, de helden in een bedrijf of organisatie. Ze kennen alle geheimen van trendwatchen en kunnen op basis van handige skills en slimme tools hun collega’s goed voorbereiden op wat komen gaat. En dat is veel waard, zeker in deze tijden.

Wil jij je nog meer onderdompelen in de wereld van trendwatching? In contact komen met andere toekomstdenkers? Of toegang krijgen tot de Zorro Trenddatabase, onze exclusieve databank vol actuele trendsignalen, trendnieuws en achtergrondartikelen? Volg dan één van onze trainingen.

Zorro’s ontvangen vele voordelen, zoals:

1

1 jaar onbeperkt toegang tot de Zorro Trenddatabase, voor jouw dagelijkse dosis trendinspiratie

2

Een uitnodiging voor onze jaarlijkse inspiratiedag

3

Exclusieve toegang tot onze tools en bronnen

4

Korting in de Zorro Shop

5

Toegang tot een gevarieerd netwerk van toekomstgerichte professionals

Brein en billen trends
Team

Ben jij er klaar voor om de titel ‘Zorro’ op je naam te zetten? Of kan jouw team wel één of meerdere Zorro’s gebruiken? Schrijf je dan voor één van onze trainingen.