Buro Zorro - Club Zorro Event 2024

Exclusief
Club Zorro
Event

26 september in Amsterdam

Door de ogen van...

26 september kijken we door de ogen van anderen naar de toekomst die voor ons ligt. Hoe voelen de ogen van een ander? Is hun perspectief heel anders dan de jouwe? En verandert het je eigen perspectief? Het event is exclusief voor Club Zorro leden, gratis en vooral: inspirerend en hoopgevend!

Ralf Schramer

Door de ogen van
Rolf Schrama

Onze keynote spreker is Rolf Schrama. Rolf is inclusie-coördinator bij Van Lanschot Kempen, hij is Paralympisch zeiler en vooral een geweldige storyteller. “Door de ogen van de ander leren kijken, is volgens mij de basis voor een inclusieve organisatie. Daarom vertel ik mijn verhaal. Om onwetendheid ‘wetend’ te maken. Mensen een uurtje door mijn ogen te laten kijken. Ze te vertellen over mijn eigen vooroordelen (yep, ik heb ze ook) Om ze vervolgens weer los te laten met wat meer begrip.”

Door de ogen van
Tim en Jeanneke

Tim Vreugdenhil  en onze Jeanneke kijken al een tijdje door elkaars ogen naar de wereld. Tim is als dominee aan het trendwatchen geslagen en Jeanneke is als toekomstonderzoeker zin gaan geven. Samen schreven ze Hoop, geloven in de toekomst. Tijdens het Club Zorro event zullen ze delen wat ze zagen en waar ze in geloven.

sd
IMG_6424

Door elkaars ogen

Na de interactieve lezingen in de Thomaskerk gaan we natuurlijk door elkaars ogen nieuwe toekomsten schetsen, waar we zelf in geloven, waar we hoop van krijgen. Met een drankje en een hapje.

 

Datum: 26 september 2024
Tijd: 09.30 – 13.30 uur
Locatie: De Thomaskerk in Amsterdam

Geef je op

Wil jij door de ogen van anderen zelf een ruimere blik krijgen? Wil je in contact komen met andere toekomstdenkers en -makers? Kom naar jouw Club Zorro Event op 26 september:

Club Zorro Event
Club Zorro

Over Club Zorro

Iedereen die een training volgt bij Buro Zorro, wordt automatisch lid van de exclusieve community voor trendwatchend Nederland. Een club voor professionals die kunnen kijken als een trendwatcher, denken als een trendonderzoeker, en implementeren als een trendexpert. Oftewel de Zorro’s van deze wereld.

Jouw club, waar je uitgedaagd wordt vooruit te denken, terwijl we in het hier en nu samenkomen.