Buro Zorro - Club Zorro event

Exclusief
Club Zorro
Event

21 september 2023
in Amsterdam

Buro Zorro pijltje
Jij bent als Club Zorro member van harte uitgenodigd voor ons event op 21 september.  We duiken in de wereld van AI met Sander Duivestein, onderzoeken de toekomst van activisme met Greenpeace en gaan op zoek naar gedeelde toekomstperspectieven.

Omdat de wereld continu verandert. Speciaal voor jou: gratis, inspirerend en hoopgevend. Scroll naar beneden voor het inspirerende programma.

Welkom bij Greenpeace in Amsterdam

Hoe beweegt een organisatie als Greenpeace miljoenenbedrijven en miljoenen mensen om te strijden voor een betere wereld?

Op 21 september opent Greenpeace Nederland speciaal haar deuren voor CLUB ZORRO members om hier alles over te vertellen. Krijg unieke insights in hun bedrijfsvoering en methodes en ontdek hoe strategie en actie hand in hand gaan. Natuurlijk gaan we ook in gesprek over de toekomst van activisme. Zoals Greenpeace zegt: de toekomst heeft jou nodig.

Club Zorro event Greenpeace
Club Zorro Event Sander Duivestein

Interactieve lezing
Echt Nep

Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de Metaverse.

Het tijdperk van Generatieve AI is aangebroken. Echt is meer waard dan nep. De Metaverse komt eraan! Het zijn nog maar een paar take aways van de meeslepende keynote van Sander Duivestein op het Club Zorro event. Sinds 2005 is Sander onderzoeker, auteur en spreker over de impact van nieuwe technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Kunstmatige intelligentie is volgens hem net zo fundamenteel is als de creatie van de microprocessor, de personal computer, het internet en de mobiele telefoon. We kijken uit naar zijn visie op AI!

Het programma

 • 09:30 uur Een groen welkom bij Greenpeace

  Greenpeace opent de deuren voor onze private club -leden
 • 10:00 – 10:30 uurToekomst van activisme

  De diepte in met Greenpeace Nederland en Jeanneke Scholtens van Buro Zorro. Hoe gaan strategie en actie hand in hand en wat is de toekomst van activisme?
 • 10:30 – 11:30 uurSpelen met de realiteit
  Sander Duivestein neemt je met ‘Echt Nep’, een interactieve lezing, mee in de wereld van AI.
 • 11:30 – 12:30 uur Trendtour door Amsterdam Noord
  Een wandelroute langs inspirerende concepten op het rauwe en industriële NDSM-terrein.
 • 12:30 – 13:30 uur – Netwerkborrel
  Aansluitend aan de trendtour strijken we samen neer voor een hapje, drankje en een goed gesprek.
photo-1592439071603-bb7586535a16_kopie_2

Hét trendwatchevent
dat je niet mag missen!

Wil jij frisse en hoopgevende inspiratie opdoen? In contact komen met andere toekomstdenkers en -makers? Kom naar het Club Zorro Event!

Over Club Zorro

Iedereen die een training volgt bij Buro Zorro, wordt automatisch lid van de exclusieve community voor trendwatchend Nederland. Een club voor professionals die kunnen kijken als een trendwatcher, denken als een trendonderzoeker, en implementeren als een trendexpert. Oftewel de ‘Zorro’s’ van deze wereld.

Jouw club, waar je uitgedaagd wordt vooruit te denken, terwijl we in het hier en nu samenkomen.

Club Zorro toekomstprofessionals
Club Zorro

Duik gratis in de wereld van trendwatching tijdens het exclusieve Club Zorro event. Meld je nu gratis aan!

De inschrijving voor 2023 is gesloten. Zien we je volgend jaar? Geef je op voor een training en kom naar het event van 2024.

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.

Nieuwsbrief Buro Zorro