Buro Zorro - Club Zorro event

Exclusief
Club Zorro
Event

21 september 2023
in Amsterdam

Buro Zorro pijltje
21 september komen we voor het eerst samen met Club Zorro! We duiken de wereld van AI in en gaan op zoek naar gedeelde toekomstperspectieven. Het event is exclusief voor Club Zorro leden, gratis en vooral: inspirerend en hoopgevend!

We willen je graag uitnodigen om de datum alvast in je agenda te zetten. Het definitieve programma volgt, maar we kunnen je verzekeren dat je boordevol nieuwe inzichten zult vertrekken. Maar de volgende spreker kunnen we wel vast aankondigen.

Club Zorro Event Sander Duivestein

Interactieve lezing
Echt Nep

Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de Metaverse.

Het tijdperk van Generatieve AI is aangebroken. Echt is meer waard dan nep. De Metaverse komt eraan! Het zijn nog maar een paar take aways van de meeslepende keynote van Sander Duivestein op het Club Zorro event. Sinds 2005 is Sander onderzoeker, auteur en spreker over de impact van nieuwe technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Kunstmatige intelligentie is volgens hem net zo fundamenteel is als de creatie van de microprocessor, de personal computer, het internet en de mobiele telefoon. We kijken uit naar zijn visie op AI!

Hét trendwatchevent
dat je niet mag missen!

Wil jij frisse en hoopgevende inspiratie opdoen? In contact komen met andere toekomstdenkers en -makers? Kom naar het Club Zorro Event!

Over Club Zorro

Iedereen die een training volgt bij Buro Zorro, wordt automatisch lid van de exclusieve community voor trendwatchend Nederland. Een club voor professionals die kunnen kijken als een trendwatcher, denken als een trendonderzoeker, en implementeren als een trendexpert. Oftewel de ‘Zorro’s’ van deze wereld.

Jouw club, waar je uitgedaagd wordt vooruit te denken, terwijl we in het hier en nu samenkomen.

Club Zorro toekomstprofessionals
Club Zorro

Duik gratis in de wereld van trendwatching tijdens het exclusive Club Zorro event. Meld je nu gratis aan!

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.

    Nieuwsbrief Buro Zorro