VACATURE 20 UUR

ZORRO ZOEKT CIJFERFETISJIST

Ben jij onze reality check? Breng je ons rust, reinheid en regelmaat en ben je een SUPER MET CIJFERS? Be our #ZORRO en solliciteer voor 18 januari ’19!

Read more? Click on the dots

Het is alweer januari en de klussen stapelen zich op. Dus zijn we op zoek naar jou!

ZORRO GEZOCHT!

Elke dag doen we wat we het allerleukste vinden; we gaan op onderzoek uit, we volgen designers, filosofen, wetenschappers en koplopers in het bedrijfsleven. We lezen stapels boeken en artikelen, kijken actualiteitenprogramma’s, gaan op reis, geven podiumpresentaties, schrijven artikelen en zelfs een boek. Allemaal om de toekomst naar het nu halen. En allemaal voor onze opdrachtgevers. Maar in die futurehunt hebben we steeds minder tijd voor het nu. Facturen sturen, een keigoede digitale administratie voeren, Zorro HQ als opgeruimde uitvalsbasis, een on- & offline trenddatabase die altijd up to date is, alle boekingen top geregeld. Wij koesteren die dagelijkse orde, die gewoon keigoed geregeld moet zijn, om vooruit te kunnen.

WE VRAGEN:

-Dat je een tikkeltje streng bent aangelegd
-Dat je de verantwoordelijkheid van een financiële administratie en back office aankunt en van controle houdt, zelfs een beetje een punctuele controlefreak bent,
-Dat je communicatief schriftelijk sterk bent
-Dat je aanwijsbare ervaring hebt in een administratieve functie, waarin cijfers en databases centraal staan.
-MBO/HBO opleiding afgerond

WE BIEDEN:

-20 uur werk per week
-Toffe collega’s op een tof kantoor
-Bij jou in de regio!
-Dagelijkse uitdagingen

De salarisindicatie is €2.200,- bruto per maand (40 uur).

CHECK?
JIJ BENT ONZE RECHTERHAND!

ZORRO IS HÉT BURO VOOR FUTUREPROOF STRATEGIE!

Je komt in een klein team met een grote flexibele schil terecht. We love deadlines, zijn ambitieus en werken knalhard voor onze opdrachtgevers.

Op de toekomst! Op het nu!

Tot snel!
Jeanneke en Kim

INFO OF SOLLICITEREN?

Stuur een mail met jouw kennis en kunde of het gebied van administratie/boekhouden, office management, PA werkzaamheden, + je CV en dan werk jij wellicht in dit nieuwe jaar bij Buro Zorro in Wognum. Vragen mail je natuurlijk ook gewoon!

Mailto: jeanneke@burozorro.nl