De daad met draad - Buro Zorro

De daad met draad

Gelukzalig zet je je bril af. Mark was alles wat je hoopte. En dat orgasme! Het licht prikt aan je ogen. De sensoren van je pak zitten vastgezogen aan je huid. Je wringt je in een onhandige bocht om de vibrator eruit te laten glippen. En de zwaartekracht werkt weer: je borsten bungelen en die vetrol die je net nog kwijt was, zit er weer.

In quarantaine werd er menig Pornhub abonnement afgesloten. Vooral virtuele aanraakseks was in trek. Naast kijken, kon je mee spelen, bewegen en zelfs voelen. Online porno met sensoren: de nieuwste sekstrend. Met een Quarantini in de ene hand en een joystick in de andere sloegen we ons door de corona stress en verveling heen. Zin? Even je op afstand bestuurbare sekstoy aansluiten en gaan. Je hoeft niemand in de juiste mood te brengen, fruits de mer in huis te halen, of zelfs je haren maar te wassen. Je kunt zijn wie je wilt en seks hebben met wie je wilt. In virtual reality ben jij Madonna en is hij Sean Penn. (Of Mark Rutte natuurlijk, net waar je hart sneller van gaat kloppen.)

Zou dit de toekomst van een quick fix zijn? Een virtuele hand in je broekje van, ja van wie eigenlijk? Er gaat een fantastisch en absurd filmpje rond waar een man uitgedost in VR bril, pak vol sensoren, sleeve om zijn erectie en een setje siliconen borsten in zijn handen, de tijd van zijn leven heeft. Hij is in de virtuele wereld gezogen waar zijn wildste fantasie zich voor zijn ogen afspeelt en hij alles intens voelt en ervaart. Zijn volledige overgave is lachwekkend en intrigerend tegelijk. Zou het echt zo echt zijn? Dan wil ik het einde van Dirty Dancing wel aan den lijve meemaken in zo’n pak: lepeltje lepeltje met Patrick Swayze.

De vraag is natuurlijk of het verlangen niet beter is dan het direct krijgen. Weet je nog, hoe je heimelijk door het raam keek naar je buurjongen, die met zijn haar in de gel aan zijn brommer sleutelde? Zou je hem aanspreken? Een briefje door de deur gooien? Je hunkerde, smachtte, naar iets wat misschien wel nooit zou gebeuren. En misschien was dat ook wel deels het genot. Het succes achter seks is toch dat het niet direct en continu beschikbaar is. Je moet er je best voor doen. Verleiden, het spel spelen. Om dan eindelijk die lang verwachte kus te krijgen en overdonderd te worden door een explosie van hormonen.

Zou jij je virtueel laten betasten?

Oké, als je gelukkig getrouwd bent, is er weinig meer te smachten, misschien. Dan is een virtuele lover best lekker. Maar wordt seks met je liefje dan een slap aftreksel van het virtuele vermaak? En wat als jij de online fantasie bent van die kansloze rukker die jou stelselmatig dickpicks stuurt? Ben je online überhaupt wel veilig? Wie weet stuurt jouw geconnecte vibrator wel door op welk filmpje je het lekkerste klaarkwam.

Misschien kunnen we, voor we ons allemaal in een sensorenpak hijsen, een tussenstap zetten. Een extra functie op WhatsApp bijvoorbeeld, zodat je naast een berichtje, een foto, of een voice memo, ook een lik kunt geven of een knipoog emoticon vergezeld van een vibratie. Zo geef je je buurjongen een heimelijke aai in zijn broekzak en hou je nog steeds wat over om naar te smachten. Jammer alleen dat ik het nummer van Mark Rutte niet heb.

More articles

De toekomst van seksueel welzijn
3 January 2022
Hoe ziet de toekomst van seksueel welzijn eruit? Welke behoeften, veranderingen en nieuwe innovaties zien we de komende jaren? Zorro dook de toekomst in van de meest intieme delen van ons be...
Intiem geluid
10 February 2021
Zou jij…. je Netflix verslaving terzijde schuiven om je over te geven aan de knisperende geluiden van ASMR? Stop je oordopjes zo diep mogelijk in je oren, ga lekker liggen en sluit je ogen.
De daad met draad
10 February 2021
Gelukzalig zet je je bril af. Mark was alles wat je hoopte. En dat orgasme! Het licht prikt aan je ogen. De sensoren van je pak zitten vastgezogen aan je huid. Je wringt je in een onhandige ...
Een shotje genot
10 February 2021
Zou jij…. genieten van een shotje neurostimulatie? Een directe brein boost om je een lekker gevoel te geven, om je te ontspannen of juist energie te geven. Nu we alcohol, koolhydraten en sig...
Leave a Comment