Buro Zorro - Breng de toekomst binnen handbereik

Pak je toekomst!

Onze trainingen

Breng de toekomst binnen handbereik

Trendwatchers lijken over informatie te beschikken die geen ander heeft. Ze verbazen en verwonderen met prikkelende inzichten, innovatieve technologieën en spraakmakende voorbeelden. Om zo de toekomst van een bedrijf, dienst of product tastbaar te maken, en meer grip te krijgen op wat komen gaat. En het fijne is: iedereen kan dit leren, óók in jouw organisatie!

Bij Buro Zorro onthullen wij met veel plezier de geheimen van het trendwatch-vak. Zodat jij en jouw collega’s binnenkort zelf de voordelen kunnen ervaren van deze waardevolle skills. Dit doen wij in trainingen van één dag, twee dagen of een traject van enkele maanden.

Welke training past het best bij jullie wensen?

Trendwatcher in a day
1. Trendwatcher
in a day

Leer kijken als een trendwatcher

Trendwatcher Tweedaage Trend Training
2. Trend
Tweedaagse

Leer denken als een trendonderzoeker

Cartesiusdriehoek trendsignaal innovatie
3. Trendexpert
at work

Leer implementeren als een trendexpert

Over ons

Pak je toekomst

De wereld van vandaag is niet de wereld van morgen. Toch moet je als bedrijf of organisatie nu al plannen maken voor later. Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? Welke skills en vaardigheden er straks nodig zijn? En op welke ontwikkelingen jullie juist wel óf niet moeten inspelen?

Wij zijn Buro Zorro: het trendwatch-platform waar we professionals leren vooruitkijken. En op basis van scherpe inzichten de juiste koers bepalen voor hun bedrijf. Om zo wendbaarder te worden. Kansen te creëren. Risico’s te beperken. En succes te vergroten.

Of je nu zelf aan het roer staat, of onderdeel bent van een team: wij zijn er voor iedereen die wil bouwen aan de toekomst van zijn of haar bedrijf. Goed voorbereid, zelfverzekerd en vol vertrouwen. Want wie kijkt als een trendwatcher, denkt als een trendonderzoeker, en implementeert als een trendexpert, heeft de toekomst binnen handbereik. En is klaar om het verschil te maken. Nu. Straks. En later.

Buro Zorro trendwatcher het buro voor de toekomst