DDW workshop:

van inspiratie
naar implementatie

DDW workshop:

van
inspiratie
naar
implementatie

 

Heb je altijd al eens de Dutch Design Week willen bezoeken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij ontdekken hoe trendwatchen werkt door het zelf te doen? En wil je alle inspiratie die je vindt op DDW meteen kunnen toepassen op je organisatie? Dan is deze workshop voor jou!

Op zondag 23 oktober kun je met Buro Zorro mee naar de Dutch Design Week. Tijdens het programma onderzoek je in een klein gezelschap hoe trends werken, word je door onze trendexperts begeleid langs de exposities om zelf trends te spotten en ontwikkel je vanuit je eigen inzichten concrete ideeën waarmee je jouw businessidee, marketingstrategie, nieuwe product of bestaande diensten futureproof kunt maken in een workshop. Van inspiratie naar implementatie en van inzicht naar actie. 

Get set!

Het thema van deze DDW editie is ‘Get Set’, het gehele programma staat dit jaar in teken van het ontwikkelen van de juiste mindset om ons voor te bereiden op wat komen gaat, in actie te komen en zo flexibel in te spelen op kansen van nu voor de wereld van morgen. Het dagprogramma van Buro Zorro zorgt ervoor dat jij deze mindset ontwikkelt en kunt toepassen in je bedrijf door middel van trends. Door trends in kaart te brengen krijg je zicht op ontwikkelingen die de komende jaren een rol gaan spelen. Dit biedt een sterke basis voor bijvoorbeeld product- en conceptontwikkeling en voor strategische vraagstukken. Door trends te herkennen en te implementeren zorg je ervoor dat jouw organisatie sterk in de markt blijft staan en flexibel meebeweegt met behoeften van de consument, markt en maatschappij en dat je voorbereid bent op de uitdagingen van morgen.

Workshop trendwatchen

Meer over deze workshop:

Innovatietool
Het programma

Het volledig verzorgde dagprogramma is van 10:00 tot 17:00. Koffie, lunch, en een drankje na afloop worden voorzien. We beginnen de dag met een spoedcursus trendtheorie. Vervolgens word je door onze trendexperts begeleid over de DDW en verzamel je zelf trendsignalen. Tijdens de workshop gaan we met jouw vondsten en onze tools en methodiek aan de slag om hierin trends te ontdekken. Tot slot ontdek je hoe je deze inzichten kunt toepassen op een vraagstuk naar keuze. We sluiten de dag gezellig af met een drankje.

Van inzicht naar actie

– Een nieuwe skill: kijken en denken als een trendwatcher
– Nieuwe inspiratie en inzicht in de tijdgeest
– Futureproof ideeën en inspiratie voor jouw organisatie en vraagstuk
– Nieuwe connecties met andere ondernemers en creatievelingen

ddw tote bag
Dutch Design Week
Dutch Design Week 2022

De Dutch Design Week is hét evenement om inzicht te krijgen in de de tijdsgeest van nu en te leren over de toekomst. Voor ons als trendonderzoekers is de DDW dan ook een goudmijn aan inspiratie. De nieuwste ontwikkelingen in design, wetenschap en technologie bieden inzicht in opkomende ontwikkelingen, behoeften, en kansen waar je als organisatie nu al op kunt inspelen.

Ga mee met onze trendexperts:

Lynn de Munnik
Lynn de Munnik

Lynn de Munnik is een vertrouwd gezicht. Zij heeft meegewerkt als coolhunter aan boek Holy Fuck en is sindsdien een vaste onderzoeker bij Buro Zorro. Zij is afgestudeerd als trend researcher & concept creator en omschrijft zichzelf als ontwerper van gewenste toekomsten. Wekelijks lees je trendartikelen van haar hand en zie je haar coolhunts terug in onze presentaties.

Femke Verspaget

Femke Verspaget is onze vaste designer, heeft het Pleasure Please innovatie tool met ons team ontwikkeld en is trend hunter voor onze onderzoeken. Ze is snel van geest, heeft een sterk gevoel voor beeldtaal, kan goed met deadlines overweg, heeft heerlijke design skills en is bovenal ontzettend leuk!

Femke Verspaget
Trendspel
JA, ik wil graag mee naar de DDW met Buro Zorro

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.