DDW workshop:

van inspiratie
naar actie

DDW workshop:

van
inspiratie
naar
implementatie

Heb je altijd al eens de Dutch Design Week willen bezoeken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij ontdekken hoe trendwatchen werkt door het zelf te doen? En wil je alle inspiratie die je vindt op DDW meteen kunnen toepassen op je organisatie? Dan is deze workshop voor jou!

Op zondag 23 oktober kun je met Buro Zorro mee naar de Dutch Design Week. In een klein gezelschap ontdek je hoe trends werken, word je door onze trendexperts begeleid langs de exposities om zelf trends te spotten en ontwikkel je vanuit je eigen inzichten concrete ideeën waarmee je jouw businessidee, marketingstrategie, nieuwe product of bestaande diensten futureproof kunt maken in een workshop. Van inspiratie naar inzicht naar actie.

Innovatietool
Het programma

Het volledig verzorgde dagprogramma is van 10:00 tot 17:00. Waar? Een toffe locatie op Strijp-S in het hart van de DDW

10.00 een spoedcursus trendtheorie met een noodzakelijke kop koffie

11.00 trendhunten op de DDW obv onze trendexperts: verzamel je eigen trendsignalen

15.00 workshop van inspiratie tot actie: met jouw vondsten en onze tools en methodiek gaan we aan de slag

16.30 toost op innovatie

‘Van inspiratie naar implementatie
en van inzicht naar actie.’

Meer over deze workshop:

Get set!

Het thema van deze DDW editie is ‘Get Set’, het gehele programma staat dit jaar in het teken van het ontwikkelen van de juiste mindset om ons voor te bereiden op wat komen gaat, in actie te komen en zo flexibel in te spelen op kansen van nu voor de wereld van morgen. Het dagprogramma van Buro Zorro zorgt ervoor dat jij deze mindset ontwikkelt en kunt toepassen in je bedrijf door middel van trends.

Dutch Design Week
ddw tote bag
Wat neem je mee naar huis

– Een nieuwe skill: kijken en denken als een trendwatcher
– Nieuwe inspiratie en inzicht in de tijdgeest
– Futureproof ideeën en inspiratie voor jouw organisatie en vraagstuk
– Nieuwe connecties met andere ondernemers en creatievelingen

Ga mee met onze trendexperts:

Lynn de Munnik
Lynn de Munnik

Lynn de Munnik is een vertrouwd gezicht. Zij heeft meegewerkt als coolhunter aan boek Holy Fuck en is sindsdien een vaste onderzoeker bij Buro Zorro. Zij is afgestudeerd als trend researcher & concept creator en omschrijft zichzelf als ontwerper van gewenste toekomsten. Wekelijks lees je trendartikelen van haar hand en zie je haar coolhunts terug in onze presentaties.

Femke Verspaget

Femke Verspaget is onze vaste designer, heeft het Pleasure Please innovatie tool met ons team ontwikkeld en is trend hunter voor onze onderzoeken. Ze is snel van geest, heeft een sterk gevoel voor beeldtaal, kan goed met deadlines overweg, heeft heerlijke design skills en is bovenal ontzettend leuk!

Femke Verspaget

Deelname is inclusief ticket voor DDW en catering 149,- voor een bedrijfsdeelnemer en 95,- voor zzp-ers en studenten (bedragen zijn excl. btw).

Trendspel
JA, ik wil graag mee naar de DDW met Buro Zorro

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.