Hét buro voor de toekomst

Dutchainables

Unilever, Dutch solutions for global challenges
In opdracht van Unilever ontwikkelden wij met het Creative Collective, onderdeel van Club Zorro, een identiteit en concept die past bij de veranderende wereld.‘Wij zijn de Dutchtainables. Een dynamische groep denkers, doeners en ondernemers die volgens Nederlandse leest duurzame oplossingen voor de toekomst bedenkt, een podium biedt, viert, verbindt, opschaalt. De Dutchtainables dat zijn wij, een Dutchtainable dat ben jij.’

Mensen zijn op zoek naar een toekomstvisie. Een positief anker. Wij geloven dat duurzaam Nederland dat kan zijn. De Nederlandse ondernemersgeest en makersgeest scheppen al eeuwen de toekomst. Iets dat snel vergeten wordt, waar niet bij stil wordt gestaan. Stichting Dutchtainables wil hier verandering in aanbrengen.

In need of some future?
Dutchainables Duurzaam Nederland
Dutchainables Duurzaam Nederland
Dutchainables Duurzaam Nederland
Dutchainables Duurzaam Nederland
Dutchainables Duurzaam Nederland
Een dynamische groep denkers, doeners en ondernemers die volgens Nederlandse leest duurzame oplossingen voor de toekomst bedenkt.

Dutchtainables maakt Nederland weer trots op zijn nationale vindingrijkheid. Zij bieden een podium aan alle Nederlandse innovatieve, duurzame  oplossingen op het gebied van water, voedsel, energie, smart cities & gezondheid. Zij laten zien waar ons kleine land zo groot in is en geven een gezicht aan de mensen die nu al het verschil maken voor onze toekomst.

Waar een klein land groot in kan zijn.

1

Nederland

17

miljoen mensen