Hét buro voor de toekomst

Heisessie

Toekomststrategie
Of het nu gaat om het bepalen van de bedrijfsvisie en doelstellingen, het maken van een langetermijnplanning of het brainstormen over een nieuwe communicatiestrategie: bij vraagstukken die meer tijd kosten dan een gewone vergadering wordt vaak gekozen voor een heisessie. Zorro ontwikkelt heisessie programma’s om de toekomst van jouw organisatie mee te helpen vormgeven. 

Afhankelijk van het doel van de heidag kan deze volledig naar eigen wens ingevuld worden. Toekomststrategie, scenarioplanning, futureproof skills ontwikkelen, toekomst denken implementeren in je bedrijfsvoering: we maken een aanbod op maat.

De toekomst van je organisatie
Heisessie

Deze klanten gingen je o.a. voor:

GeO architecten

Weer verliefd op je eigen merk? Na de heisessie dag is dat gelukt. Buro Zorro verbond het team, haalde kernwaarden, merkwaarden en trendwaarden op en schreef samen met de collega’s van GeO Architecten de nieuwe missie en visie. GeO wilde geheel ontzorgd worden en Zorro regelde een passende locatie, catering, maakte een dagprogramma, zorgde naast inhoud voor vertier en werkte alle opgehaalde input van de dag uit tot een mooie merkstrategie.

GeO
Heisessie
JA, ik wil een heisessie dag boeken

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.