Hét buro voor de toekomst

Holy Fuck

Op expeditie naar de toekomst van seks. Jeanneke Scholtens schreef samen met collega trendwatcher Mabel Nummerdor het boek Holy Fuck. Holy Fuck is uitgeroepen tot beste non fictie boek 2019 en heeft de Alice Indie prijs gewonnen.

We staan midden in de 21ste eeuw en zien op het gebied van seks enorm veel gebeuren: Japanse jongeren die kiezen voor het celibaat, de opkomst van VR seks die steeds minder van echt te onderscheiden zal zijn. En wat te denken van de designer baby? Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor nemen je in 7 stappen mee, want Holy Fuck, deze sekspeditie gaat over jouw toekomst en daar kun je je maar beter goed over laten voorlichten.

Een keynote of lezing van Holy Fuck heeft impact op: marketing & reclame, health & wellness, maatschappij & politiek, media & entertainment, food & fashion en nog veel meer. Wil je weten wat de toekomst van seks voor jouw merk, bedrijf of branche betekent? Neem contact met ons op.

Beeld (v.l.n.r): Lauren Hillebrandt, Lauren Hillebrandt, Tony Futura, Sarah Meers, Evren Aydin.

Holy Fuck toekomst van seks
Holy fuck
Holy fuck
Holy fuck boek
In 7 stappen van sekstremisme naar babymachine.
'Een toekomst die uiteraard voor het individu een enorme impact zal hebben, maar ook voor bedrijven, organisaties en merken.'
Holy fuck

Quote/recensie managementboek:

‘Met de snelheid van een Japanse bullet train beschrijven beide trendwatchers in dit iconische boek een toekomsttijdperk waarin we uiteindelijk geen mensen meer nodig hebben. Holy Fuck biedt je een verrassend en soms onthutsend venster op de toekomst van seks. Een toekomst die uiteraard voor het individu een enorme impact zal hebben, maar ook voor bedrijven, organisaties en merken.’

Bekend in de media, onder andere: Jinek, Linda, Zembla, EenVandaag, &C, Coen & Sandershow.