Hét buro voor de toekomst

HOOP

Boek een hoopvolle lezing
Hoop, geloven in de toekomst is een lezing en workshop vol toekomst- en handelingsperspectief.

Jeanneke vertelt over trends en tijdgeest die soms wanhopig stemmen, maar ook een enorme vloedgolf laten zien aan de grootste hunkering van deze tijd: hoop. Hoe kunnen we hopen? Hoe kunnen we samen geloven in de toekomst? Wat is hoop eigenlijk? Waarom is het anders en dieper dan optimisme? En natuurlijk: hoe kom je tot hoopvolle daden, klein of groot.

In drie stappen ga je tijdens deze lezing op zoek naar de antwoorden op de vragen: wat zie je? wat geloof je? en wat doe je? Samen leiden ze tot een hoopvol plan voor de toekomst. Voor zingevers en zinzoekers. Veranderaars en pioniers. Voor hopelozen en hoopgevers. Voor mensen in een commerciële of bestuurlijke omgeving die waardengedreven willen worden of blijven.

Hoop
De toekomst is namelijk vooral, naast alle krachten buiten je macht, een belofte. Het is een kracht die jou aanzet, het is brandstof in je tank, energie in je donder. Dat is hoop.
Jeanneke Scholtens auteur schrijver ROES
Voor wie:

Voor zingevers en zinzoekers. Veranderaars, pioniers en kerkpioniers. Voor hopelozen en hoopgevers. Voor mensen in een commerciële of bestuurlijke omgeving die waardengedreven willen worden of blijven. 

Bestel HOOP
Op 14 juni 2024 verscheen het boek HOOP. Geloven in de toekomst. Toekomst-onderzoeker Jeanneke Scholtens en dominee Tim Vreugdenhil bieden hierin een frisse, hoopvolle blik op de tijdgeest. Niet alleen komen de grote en kleine trends van dit moment voorbij, vooral laten ze zien waaróm onze tijd zo geobsedeerd is door hoop. Het boek wordt uitgegeven door KOKBoekencentrum Uitgevers en is verkrijgbaar in iedere boekhandel. Met button om deze te bestellen.