Hét buro voor de toekomst

Vrij onderzoek

Jouw toekomstvraag
Heb jij een taboeonderwerp waar je graag onderzoek naar wilt laten doen? Wij onderzochten de toekomst van de kerk, de dood, en seks. Ook wel de grote thema’s van het leven: geloof, hoop en liefde. Want in een veranderende wereld krijgen ook de grote, meest intieme thema’s van het leven opnieuw betekenis. Elk jaar duiken we met het team een taboethema in om boven te komen met innovatieve signalen en nieuwe zonden die de toekomst van de mens vormgeven. Wil jij een thema aandragen of heb je een onderzoeksopdracht? Laat het ons weten.
Lust bomb - placebo pill
Roes

Na kerk, seks en dood, was genot aan de beurt om onderzocht te worden. Wat volgt is het Boek Roes: een eerlijke, grappige en confronterende zoektocht. Want waar komt die hang naar wijn vandaan? Waarom is die roes zo aantrekkelijk? Hoe werkt genot en waarom zijn we er allemaal naar op zoek? Jeanneke Scholtens, toekomstonderzoeker met een fikse verslavingsgevoeligheid, besluit zichzelf als studieobject te gebruiken in haar onderzoek naar genot.

Bestel Roes geschreven door Jeanneke Scholtens toekomstonderzoeker schrijver
Cry cream - glitters to protect your skin
Speculatieve producten

Buro Zorro maakt de toekomst bespreekbaar. En doet dat graag met behulp van producten. Met Future Gifts introduceert Buro Zorro een lijn van producten met een fictieve werking. Ze bieden ons een kijkje in de toekomst en zetten ons aan het denken over mogelijkheden, moeilijkheden en wenselijkheden.

What’s in store for the future?

Pleasure please
JA, ik wil antwoord op mijn toekomstvraag

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.