Hét buro voor de toekomst

Onderzoek in opdracht

Passend toekomstonderzoek
Heb je een specifieke branche vraag, wil je de laatste trendsignaleringen voor de zorg, onderwijs, mobiliteit, woonmarkt of dé markt die jouw merk of organisatie bedient? Wij gaan op toekomstexpeditie met jou. Ons team van trendwatchers en toekomststrategen doet gedegen onderzoek en levert dit op in de gewenste vorm, denk aan een keynote, trendrapport, of analyse.

Met een team van junior- en senior-onderzoekers doen we toekomstverkenningen voor de zakelijke markt en de overheid. We signaleren trends en denken mogelijke scenario’s uit. We reizen de wereld over, van Tokyo tot Washington en van Dubai tot Vancouver op zoek naar best practices en de tofste trendsignaleringen om Nederlandse bedrijven futureproof te maken.

Een greep uit de onderzoeken:

Toekomst van wonen

Deze keynote verbeeldt visionaire dromen van de ontwikkelaars van de toekomst. In Futureliving gaan we op reis naar die toekomst en ontdekken we hoe en waar de mens over 10-20 jaar wil wonen.

Toekomst van wonen
Onderzoek in opdracht
Keynote Duurzame stad

Sloterdijk, de haven, de bedrijventerreinen; in opdracht van gemeente Amsterdam hebben we meerdere trendtalks gegeven in het kader van gebiedsontwikkeling in combinatie met de toekomst van Amsterdam.

Healthy homes

Hoe draagt onze woning bij aan het feit dat we 100 jaar of ouder worden? En wat betekent de digitale connectiviteit die we van achter ons scherm betreden tegenover de tendens dat eenzaamheid 1 van de grootste killers van onze tijd is? Welke relaties gaan we in de toekomst aan, met mensen, virtual friends en robotminnaars en hoe verandert dat de invulling van ons huis?

Healthy Homes
Toekomst van de dood
JA, ik wil graag custom onderzoek

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.