Hét buro voor de toekomst
Gratis download
Het zijn sensationele tijden. Wat heeft de toekomst voor ons in petto als we de meeste genotsmiddelen van ons lijstje strepen in het kader van onze gezonde levensstijl? We jagen genot, euforie, geluk en zingeving na. We stoppen van alles in onze mond en in ons brein om dit weer te vinden. Alles lijkt te draaien om verlangen…

Binnen een vierluik van menselijke behoeften -plezier, geluk, gevaar en zingeving-, komen dé trends voorbij die je niet mag negeren. Lees als preview op Pleasure Please de persoonlijke en inhoudelijke artikelen van Jeanneke Scholtens.

Duik mee in de wereld van genot, geluk en gevaar en ontdek wat je hier als organisatie of merk mee kunt.
Over Jeanneke

Jeanneke Scholtens is toekomstonderzoeker, spreker en eigenaar van Buro Zorro. Met een MA in geesteswetenschappen bespreekt en onderzoekt ze de thema’s waar mens, technologie, wetenschap en filosofie elkaar raken. Ze schreef het spraakmakende boek Holy Fuck over de toekomst van seks, deed onderzoek naar de toekomst van de kerk en de dood en werkt aan haar volgende boek over de toekomst van genot.

Maria Bodil fotografie Jeanneke blauw 3
Cover Pleasure Please Magazine
‘Als je weet waar we naar verlangen,
heb je de toekomst in handen.’

Het nieuwste onderzoek Pleasure Please gaat over directe behoeftebevrediging, intens geluk, verlangen naar gevaar en diepere zingeving. In een vierluik gaat Jeanneke op onderzoek naar de heerlijke menselijke behoeften: pleasure, happiness, danger & purpose.

Wil jij weten wat er de komende jaren speelt in het brein van je klant? En vraag jij je ook af hoe je meer genot in je product of dienst verpakt? Laat je inspireren door de inhoudelijke en persoonlijke verhalen van Jeanneke.

‘Welkom in de wereld van belonen, vieren en plezieren.’