Hét buro voor de toekomst

Toekomst van het leven

Lezing
Op weg naar radicale levensverlenging. Longevity, letterlijk vertaald:  levensduur. Daar gaat deze inspirerende trendlezing over. Alles is maakbaar, van IVF tot 3D geprinte organen, van nanotechnologie tot de nieuwste medicijnen. We verlengen en repareren, ontwerpen en creëren. Het leven is maakbaar en graag maken we ons leven zo lang, gelukkig en gezond mogelijk. Of toch niet? Wat doet het coronavirus nu met onze levensverwachting? En wat betekenen senolytica, antiverouderingsmedicijnen? Kunnen we uberhaupt nóg ouder worden en willen we nóg ouder worden? En: wat zou dit betekenen voor jou, mij, je bedrijf en de maatschappij?
Radicale levensverwachting

Wat betekent een steeds langer leven? Voor hoe we ons leven inrichten, voor hoe we wonen, verzekeringen afsluiten en onze relaties bezien? Wat betekent dit voor de woonmarkt? Waar kun jij op inspelen als organisatie? Trendwatchers Jeanneke Scholtens en Kim Timmer nemen je mee in de wereld van levensverlenging en systeemverandering en hebben daar ook uw kennis en gedachten bij nodig. Na een inhoudelijke inleiding denken we samen na over de gevolgen van een langer leven voor wonen, werken, economie en demografie.

Deze klanten gingen je o.a. voor:

Radboud UMC
Radboud UMC

Opweg naar radicale levensverlenging. En we rekken en rekken tot we een ons wegen… Kim Timmer gaf de trendlezing Longevity aan zo’n 500 gerontologen in opleiding van Radboud UMC, de jNVKG LOAG. Zij die zich dagelijks bezighouden met langer en (vooral)gezonder ouder worden.

Alternatieve Nachtmis

De Alternatieve Nachtmis biedt hoop en entertainment voor hen die opzien tegen de kerstsleur. Voor wie op kerstavond weleens wat anders wil dan bij familie op de bank zitten. Voor wie niet vroom genoeg is voor de kerk.

Kerstavond nachtmis
Radicale levensverwachting
JA, ik wil graag deze keynote boeken

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.