Hét buro voor de toekomst

De Scholtens Groep

Toekomststrategie voor bedrijven en organisaties

Buro Zorro is inmiddels meer dan tien jaar verbonden aan de Scholtensgroep. We verzorgen de communicatiestrategie en zijn de vaste trendpartner. We hebben al vele trendlezingen gegeven aan de medewerkers en het netwerk, en zitten het Management Team voor, niet alleen voor de dagelijkse aansturing, maar ook voor toekomststrategie. Daarvoor hebben we het MT toekomst ingevoerd.

We ontwikkelden in opdracht de lezingen Healthy Homes, Futureliving, gaven workshops en trendtrainingen en werken dagelijks met het communicatieteam en het MT samen.

Trendtraining

Voor onze vaste klant bouw- en ontwikkelbedrijf Scholtens Groep mogen we als Inhouse Trendwatchers jaarlijks trendtrainingen verzorgen voor de medewerkers van het bedrijf. In 4 dagdelen geven we de collega’s een kijkje in onze toolbox, waarna ook zij met een toekomstbril op om zich heen kunnen kijken. Twee keer per jaar worden de resultaten van het trendonderzoek en de implementatie van trends en ontwikkelingen in de bouw gedeeld in het Scholtens Nieuwscafé; daar waar collega’s innovaties in de bouw met elkaar delen.

Scholtens
Scholtens
Scholtens Toekomststrategie voor bedrijven
Scholtens
… een lang, gelukkig en gezond leven.
Teams leren innoveren
Scholtens