Hét buro voor de toekomst

The perfect pitch

Workshop
Je staat in de lift voor je uit te dromen. De lift stopt en er stapt iemand bij je in. Je zegt gedag en kijkt weer vrolijk voor je uit. Maar dan realiseer je je ineens: dit is niet zomaar iemand, dit is dé CEO van jouw droomklant. Je hebt nog maar een minuut voordat jullie boven zijn. Voor die tijd wil je hem of haar verteld hebben wie je bent, wat je doet en waar je bedrijf in uitblinkt. O nee, je móét nu een onuitwisbare indruk achter laten. Nu!

In ’The perfect pitch’ gaan we op zoek naar jouw bedrijfspitch, jouw persoonlijke pitch en jullie teampitch. Vertelt iedereen hetzelfde verhaal? Zijn er dingen veranderd maar is je pitch nog niet mee veranderd? Vertelt sales iets heel anders dan afdeling marketing?

We leren je een pitch schrijven, vertellen en je verhaal gelijktrekken met collega’s in een interactieve workshop. Nuttig, leuk en leerzaam. Ook zeer geschikt als teambuiling activiteit of bedrijfsuitje of tijdens een bijeenkomst.

Leer pitchen als een pro
The perfect pitch
The perfect pitch
The perfect pitch
Healthy homes
In 1 dagdeel leren pitchen als een pro
Ook geschikt als teambuilding of bedrijfsuitje
Toekomst van de dood
De elevator pitch ofwel het liftpraatje, wie kent hem niet? In de tijd dat de lift van verdieping A naar B gaat, ongeveer 30 tot 60 seconden moet jij jezelf ‘Shark Tank-wise’ presenteren als de ideale persoon of oplossing voor het probleem.