Hét buro voor de toekomst

De toekomst van de dood

Lezing
Alles is maakbaar, van IVF tot 3D geprinte organen, van nanotechnologie tot de nieuwste medicijnen. We verlengen en repareren, ontwerpen en creëren. We stellen de dood zo ver mogelijk uit, tot die onvermijdelijk komt. Want let’s be honest, ook al proberen we de dood te slim af te zijn, het is ons nog niet gelukt. Maar dat betekent niet dat er niet aan wordt gewerkt!

Death Disruptors Aubrey de Grey (biomedisch gerontoloog), Gennady Stolyarov (futurist), Peter Thiel (investeerder en mede eigenaar van PayPal, Ray Kurzweil (transhumanist), geloven in de toekomst na de dood als business model en investeren in onderzoek.

Wat brengen de vele zoektochten naar onsterfelijkheid ons in de komende 5 tot 10 jaar? Verandert onze houding ten opzichte van de dood? En wat verandert er als we helemaal niet meer doodgaan? Wat betekent dit voor jou als mens, voor de maatschappij en voor jouw branche #systemchange. Vanaf heden te boeken voor organisaties die zich bezighouden met de dood; het grootste thema van het leven!

The future of death, a story about life
Umami nieuwe zijderoute
Toekomst van de dood
Toekomst van de dood
Toekomst van de dood
Een keynote voor organisaties die zich bezighouden met de dood; het grootste thema van het leven!
Ons DNA kan 125 jaar worden
toekomst van de dood