Hét buro voor de toekomst

Trendrapport op maat

Toekomstonderzoek
Alles verandert continu, dat is 1 ding dat vaststaat. Hoe blijf je als bedrijf en merk relevant? Hoe blijf je de consument en je klanten triggeren en je concurrenten voor?

Buro Zorro brengt maatschappelijke, consumenten-, markt en producttrends in kaart, plaatst deze in bredere context en doet voor jou brancheonderzoek op maat, zodat jij gewogen keuzes kunt maken.

Buro Zorro trendwatcher het buro voor de toekomst
Inspelen op veranderingen

Met ons onderzoeksteam duiken we in trends, innovaties en veranderende behoeften in het heden en leggen ze naast data en statistieken van de afgelopen tijd. Van daaruit kijken we vooruit in plaats van achteruit en zien we de toekomst ontstaan. Welke trends ontstaan er, welke worden uitvergroot, welke komen versneld op? Welke waardeverschuivingen zijn er nu gaande, waar je met jouw bedrijf of merk op in kunt spelen?

Een kijkje in de toolkit van toekomstonderzoekers

Buro Zorro exploreert en ontwerpt de toekomst. We geloven dat we ons op de toekomst kunnen voorbereiden en hem zelfs mede kunnen vormgeven. We schetsen hierom potentiële toekomsten en denken scenario’s uit op alle grote en meest intieme thema’s van het menselijk bestaan. Maar hoe doen we dat? Wat is de toekomst, wat zijn trends en hoe pas je dit toe op jouw merk of organisatie? In dit artikel nemen we je kort mee in de toolkit van een toekomstonderzoeker:

Deze klanten gingen je o.a. voor:

NPO trendrapport
Trendrapport NPO

Midden in de corona crisis vroeg NPO innovatie Buro Zorro om mee te denken welke veranderende waarden onze wereld kleuren. We mochten samen met enkele experts en strategen bijdragen aan een trendrapport, met als doel om houvast te bieden bij het ontwikkelen van nieuwe diensten, content, campagnes en innovaties en nieuwe functionaliteiten bij bestaande diensten, zodat deze aansluiten bij de dominanter geworden behoeften.

Brabantse lusten

Brabantkennis vroeg Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor om de trendsignalen uit Holy Fck te toetsen in provincie Noord Brabant. Wat betekent Lust voorde Brabantse toekomst? We doken in de Brabantse cijfers, van echtscheidingen, geboorte en gezinssamenstellingen.

Brabantse Lusten
Trendrapport op maat
JA, ik wil een trendrapport op maat

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.