Hét buro voor de toekomst

Toekomststrategie

Voor bedrijven
Lange termijn denken, of toekomst denken, wint steeds meer aan terrein. De energietransitie vraagt om een visie op de lange termijn. De klimaatcrisis vraagt om rentmeesterschap. Corona maakt scenariodenken in elke boardroom een vereiste. Trendwatching wordt steeds bekender en er wordt ook steeds meer op trends belegd. Er is een groeiende trend in het bedrijfsleven waarneembaar; toekomst denken. Wij helpen bedrijven toekomststrategie te ontwikkelen en daar de juiste tools bij in te zetten.

Buro Zorro exploreert en ontwerpt de toekomst. We geloven dat we ons op de toekomst kunnen voorbereiden en hem zelf mede kunnen vormgeven. We schetsen potentiële toekomsten voor onze opdrachtgevers en denken scenario’s uit.

trendtraining leren trendwatchen

Wat is de toekomst, wat zijn trends en hoe pas je dit toe op jouw merk of organisatie? We nemen je kort mee in de toolkit van toekomstonderzoekers. Lees hier het artikel.

Over Jeanneke

Jeanneke werkt met het team van Buro Zorro aan toekomstverkenningen, maar vindt het net zo belangrijk om bij het grotere bedrijfsleven in de dagelijkse aansturing betrokken te zijn. Zij is management teamlid bij een groot bouwbedrijf en bij een bedrijf in IT-bemiddeling en vervult diverse toezichthoudende rollen.

Een shotje genot column Jeanneke Scholtens
MT Actueel MT Toekomst
Toekomststrategie tip

Naast de urgentie van de dag, werkzaamheden van de maand, doelstellingen van het kwartaal en beleid voor het jaar, behoeft elk bedrijf een duidelijke visie op de toekomst. Als MT lid van diverse bedrijven heeft Jeanneke het MT Toekomst ingevoerd. Een gouden tip voor ieder bedrijf dat denkt aan morgen.

Toekomststrategie voor bedrijven kopiëren
Lees hier het rapport over de toekomstcommissaris

Welke instrumenten kan een raad van commissarissen of toezicht hanteren om het lange termijn denken in de boardroom te bevorderen? Laat je gegevens achter en ontvang van ons het rapport over de toekomst commissaris.

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.