Hét buro voor de toekomst

Toekomststrategie

Voor familiebedrijven
Buro Zorro begeleidt en adviseert familiebedrijven in het samen formuleren van een toekomststrategie. Familiebedrijven hebben een geheel eigen dynamiek. Naast targets en resultaat zijn DNA, kernwaarden en familiebanden ontzettend belangrijk, maar soms ook ingewikkeld.

Veelal werk je aan de waan van de dag, de doelstellingen van de week of de maand en ben je niet (genoeg) bezig met over 2 jaar, 5 jaar of 10 jaar. Door nu al na te denken waar je over 5 jaar of 10 jaar als bedrijven en als familie wilt staan, kun je een stappenplan maken, als geheel en voor de delen.

Toekomststrategie voor familiebedrijven

In verschillende toekomst sessies bespreken we jullie toekomst samen, apart, als familie, als bedrijven en als individuen. Na deze sessies, waar we kern-, merk- en trendwaarden delen, persoonlijke plannen en zakelijke ambities, ontstaat er een stappenplan. Zo komen we tot een gedragen toekomststrategie voor de familie met alle bedrijven die erbij horen.

Deze klanten gingen je o.a. voor:

Familiebedrijven

Jeanneke Scholtens begeleidde vanuit haar rol als toekomststrateeg verschillende familiebedrijven. Ze bood inzicht in knelpunten, kansen en haalde de gedeelde waarden naar boven bij verschillende familiebedrijven in de bouw, zorg, interieur en agrarische sector.

to present leren presenteren
Toekomststrategie voor familiebedrijven
JA, ik wil graag een oriënterend gesprek aanvragen

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.