Hét buro voor de toekomst

Trendtraining

Workshop, bedrijfstraining
Elk bedrijf, elke branche werkt hard aan vandaag en denkt na over morgen. Tegelijkertijd op 2 horizonnen opereren, is uitdagend. De targets van de maand overvleugelen snel de visie over 10 jaar. Leren trendwatchen helpt de toekomst binnen handbereik te brengen. Toekomstonderzoek is natuurlijk niet gepatenteerd, iedereen kan het met het juist gereedschap. Wij leren het jouw team graag in 4 workshops op maat. Geschikt voor product- en conceptontwikkeling en strategische vraagstukken.

De trendtraining biedt nieuw perspectief, geeft nieuwe inzichten en maakt dat je met andere ogen naar je eigen werk en omgeving kijkt.

Inhouse bedrijfstrainingen
Trendtraining
Wat zijn trends? Hoe kun je trends spotten, de toekomst duiden en vooral: hoe kun je trends implementeren in je werk?
Trendtraining
Trendtraining
trendtraining
Wil je dat jouw directie, MT, innovatieteam of HR managers futureproof zijn? Haal een trend training en daarmee de toekomst in huis.
Trendtraining

Jos de Smit: Owner-Director at De Eekhoorn Dutch Furniture B.V. & Basiclabel B.V.

“Wij hebben met vier medewerkers van ons bedrijf de vierdaagse Trend Training gevolgd. Deze training is erg interessant om trends te leren spotten, trendsignalen te leren benoemen en te verzamelen. Jeanneke weet als geen ander de koppeling te maken tussen de trends en de mogelijkheden binnen het bedrijf waarvoor je werkt waardoor je trends ook echt kunt vertalen naar concepten en/of strategieën. Super leerzaam en bovenal leuk en interessant!”

Studio Klein Geluk

“[…] Wat was het inspirerend en wat hadden we een leuke club bij elkaar. @jeannekezorro bedankt voor de mooie lessen. Nu zin om dit samen met mijn collega’s uit te werken naar een mooie collectie. […]”

4

dagdelen

skills

voor futureproof medewerkers

trend

theorie en -implementatie

team

work