Hét buro voor de toekomst

Trendtraining

Workshop, bedrijfstraining
Elk bedrijf, elke branche werkt hard aan vandaag en denkt na over morgen. Tegelijkertijd op 2 horizonnen opereren, is uitdagend. De targets van de maand overvleugelen snel de visie over 10 jaar. Leren trendwatchen helpt de toekomst binnen handbereik te brengen. Toekomstonderzoek is natuurlijk niet gepatenteerd, iedereen kan het met het juist gereedschap. Wij leren het jouw team graag in 4 workshops op maat. Geschikt voor product- en conceptontwikkeling en strategische vraagstukken.

De trendtraining biedt nieuw perspectief, geeft nieuwe inzichten en maakt dat je met andere ogen naar je eigen werk en omgeving kijkt.

Inhouse bedrijfstrainingen
Trendtraining

Wat is de toekomst, wat zijn trends en hoe pas je dit toe op jouw merk of organisatie? We nemen je kort mee in de toolkit van toekomstonderzoekers. Lees hier het artikel.

Deze klanten gingen je o.a. voor:

Toekomststrategie voor eens interieurbedrijf
De Eekhoorn Dutch Furniture B.V. & Basiclabel B.V.

“Wij hebben met vier medewerkers van ons bedrijf de vierdaagse Trend Training gevolgd.  Jeanneke weet als geen ander de koppeling te maken tussen de trends en de mogelijkheden binnen het bedrijf waarvoor je werkt waardoor je trends ook echt kunt vertalen naar concepten en/of strategieën. Super leerzaam en bovenal leuk en interessant!”- Jos de Smit, Owner-Director

Studio Klein Geluk

“[…] Wat was het inspirerend en wat hadden we een leuke club bij elkaar. @jeannekezorro bedankt voor de mooie lessen. Nu zin om dit samen met mijn collega’s uit te werken naar een mooie collectie. […]”

Studio Klein Geluk
Scholtens
De Scholtens Groep

Voor onze vaste klant bouw- en ontwikkelbedrijf Scholtens Groep mogen we als Inhouse Trendwatchers jaarlijks trendtrainingen verzorgen voor de medewerkers van het bedrijf. In 4 dagdelen geven we de collega’s een kijkje in onze toolbox, waarna ook zij met een toekomstbril op om zich heen kunnen kijken.

Particulieren

Diverse particulieren en geinteresseerden hebben al kunnen aanschuiven bij een Trendtraining van Buro Zorro. Met een onderzoeksonderwerp naar keuze en met je eigen onderzoeksvraag en output begeleiden we je casus in 4 dagdelen naar een mooi resultaat.

Particulieren
JA, ik wil deze workshop boeken

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.