Hét buro voor de toekomst

Trendwatcher-in-a-day

Workshop
Ben jij klaar voor morgen? Zelf leren trendwatchen helpt je de toekomst binnen handbereik te krijgen. In deze one-day-course leren we je in sneltreinvaart onze eigen trics en tools aan.

Wat zijn trends? Hoe kun je trends spotten, de toekomst duiden en hoe kun je trends implementeren? Toekomstonderzoek is niet gepatenteerd, iedereen kan het met het juist gereedschap. Het biedt je nieuw perspectief, geeft nieuwe inzichten en maakt dat je met andere ogen naar jezelf, je werk en je omgeving kijkt.

Boekbaar voor jou alleen, met je collega of je team.

One day course
Trendtraining

Wat is de toekomst, wat zijn trends en hoe pas je dit toe op jouw merk of organisatie? We nemen je kort mee in de toolkit van toekomstonderzoekers.

Deze klanten gingen je o.a. voor:

Bram consultancy
Bram consultants

Alles verandert continu, dat is 1 ding dat vaststaat. Hoe blijf je als bedrijf of organisatie relevant? Provincie Noord-Brabant liet jonge ambtenaren en consultatants door Buro Zorro trainen tot trendwatcher. Om grip op de toekomst te kunnen hebben, zul je de toekomst eerst moeten leren zien en duiden.

Flynth adviseurs & accountants

Voor het marketing & sales team van Flynth adviseurs & accountants heeft Buro Zorro de workshop Trendwatcher-in-a-day gegeven. Met huiswerk vooraf voor het hele team, een online lesdag met naast trendles, ook een trendlezing en een interactieve workshop in Mural, waarbij het huiswerk vooraf kon worden gebruikt.

Flynth accountants
leren trendwatchen in één dag
JA, ik wil deze workshop boeken

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze Privacyverklaring.