Services: Ontdek de mogelijkheden bij Buro Zorro
Hét buro voor de toekomst

Services

Buro Zorro geeft bedrijven, merken en organisaties een toekomst. Lees hieronder wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

STRATEGY

Toekomststrategie voor bedrijven/organisatie, voor merken en voor familiebedrijven.

Langetermijndenken of toekomstdenken wint steeds meer aan terrein. Wij helpen bedrijven toekomststrategie te ontwikkelen en daar de juiste tools bij in te zetten. Wij denken op strategisch niveau mee en met een dosis trendkennis in de achterzak werken we mogelijke scenario’s uit. Zo ontwikkelen we, samen met jou, ijzersterke strategieën voor de lange termijn, voor merken en (familie) bedrijven.

Futureproof your business.

KEYNOTES

Inspirerende trendlezingen met pakkende thema’s

Benieuwd naar wat de toekomst zal brengen? We delen de nieuwste veranderingen en laatste trends graag met je. We geven zowel ready-made als custom-made trendpresentaties. Buro Zorro maakt thema’s bespreekbaar die iedereen raken en schuwen daarbij geen enkel taboe. Van wonen tot seks, religie tot gezondheid en politiek tot technologie.

Get inspired by our trendtalks.

WORKSHOPS

Zelf leren trendwatchen, leren innoveren en heisessies

Buro Zorro ontwikkelt trainingen, events en workshops om trendwatching toegankelijk én toepasbaar te maken. Ga aan de slag met je eigen toekomstvragen en ontdek de veranderende wereld om je heen en de behoeftes van je doelgroep of de volgende generaties. Van een cursus trendwatchen tot een inhouse trendtraining: met een horizon verder kijken heb je goud in handen.

Learn to be a trendwatcher.

RESEARCH

Onderzoek in opdracht, trendrapport op maat en vrij werk

Heb je een onderzoeksvraag? We buigen ons graag over jouw vraag en branche. We duiken in trends, innovaties en veranderende behoeften in het heden en leggen ze naast data en statistieken van de afgelopen tijd. Zo zien we de toekomst ontstaan.

Exploring the future