Pak je toekomst

Amazon’s Drone-Apotheek brengt zorg aan huis

 

✈️ Drone service voor medicijnen De afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende bezorgdiensten ontstaan, variërend van bezorgdiensten die je frietjes bezorgen die je net in een filmscène hebt gezien tot abonnementsdiensten die punctueel op de afgesproken tijd voor je deur staan. Dit jaar kunnen we daar de dronebezorging aan toevoegen. Amazon heeft een dronebezorgprogramma gelanceerd om medicijnen rechtstreeks vanuit de apotheek bij je thuis te bezorgen. Wanneer iemand te ziek is om zijn of haar medicijnen op te halen, maar deze dringend nodig heeft, wordt de drone een snelle en gemakkelijke optie voor de klant.

Deze medicijnbezorging via een drone is een aanvulling op de virtuele evaluaties en behandelaanbevelingen die de Amazon-kliniek al biedt, naast virtuele en persoonlijke eerstelijnszorgdiensten. Voor de toekomst is dit ook interessant voor andere apotheken om samen te werken met Amazon. De medicijnen worden gecontroleerd door een apotheker en vervolgens geladen op de drone, waardoor de virtuele servicelus voltooid is.

 

⚡️Revolutie in zorg logistiek In de huidige maatschappij, waar gemak en snelheid steeds belangrijker worden, groeit de behoefte aan innovatieve bezorgdiensten. Amazon speelt hierop in door de lancering van de drone-apotheek. De drijvende kracht achter deze ontwikkeling is de behoefte aan directe toegang tot essentiële gezondheidsproducten.

Als organisatie kun je onderzoeken hoe je technologie kunt omarmen en diensten kunt ontwikkelen die voldoen aan de groeiende verwachtingen van consumenten op het gebied van gemak en toegankelijkheid.

Bron: Tech Crunch

Toekomst van medicijnbezorging, trendsignaal, trendinnovatie