Pak je toekomst

 

Daylight heeft een nieuw financieel dienstenplatform opgericht voor de LGBTQ+ gemeenschap in samenwerking met visa om de uitgaven te kunnen beoordelen op queer vriendelijkheid

 

🏳️‍🌈 Een nieuw financieel platform voor de LGBTQ+ gemeenschap Daylight heeft een nieuw financieel dienstenplatform opgericht voor de LGBTQ+ gemeenschap, waarbij ze voordelen bieden op het gebied van mobile-first en slimme tools voor bankieren. Visa heeft op dit moment meer dan duizend LGBTQ+ leden in dienst en is daarmee een partnerschap aangegaan met Daylight. Dit programma is speciaal ontworpen om de LGBTQ+ gemeenschap te ondersteunen.

Met dit programma geven de samenwerkende bedrijven 10% cashback aan de gebruikers die geld uitgeven bij LGBTQ+ bedrijven. Zo werkt dit platform samen met Civil Jewelry, dat is opgericht door mensen van diverse achtergronden waaronder personen met een donkere huidskleur, homoseksuelen, non-binaire personen en personen met een lichte huidskleur, waardoor ze een vernieuwende kijk hebben op de sieradenindustrie. Gebruikers kunnen via hun app ook zien hoe queer-vriendelijk hun uitgavenpatroon is. De boodschap achter dit programma is dat mode en sieraden er voor iedereen zijn, ongeacht je identiteit.

Gebruikers krijgen toegang tot financiële coaches, en ze zorgen ervoor dat de LGBTQ+ gemeenschap kan profiteren van de voordelen van efficiënte financiële dienstverlening, waarvan Civil Jewelry er slechts één is.

🚀 Een inclusieve benadering In de tijdgeest waarin we nu leven, streven bedrijven naar maatschappelijke verantwoordelijkheid en het bevorderen van gelijke kansen voor alle gebruikers en klanten. Daylight speelt in op de groeiende behoefte aan financiële diensten voor een specifieke doelgroep, in dit geval LGBTQ+. Dit is belangrijk in een tijd waarin inclusiviteit en diversiteit een steeds grotere rol spelen. Met deze dienst hebben ze een positieve impact op gemeenschappen en maatschappelijke waarden en leveren ze niet alleen ‘de dienst’. Iets waar de hedendaagse maatschappij naar verlangt.

Bron: Forbes

Daylight heeft een nieuw financieel dienstenplatform opgericht voor de LGBTQ+ gemeenschap in samenwerking met visa om de uitgaven te kunnen beoordelen op queer vriendelijkheid, trendsignaal, trendinnovatie