Pak je toekomst

Een dutje onder het genot van koffie

 

☕️ Slapend koffie drinken Je loopt een koffiecafé binnen, de geur van koffie walmt je tegemoet, het voelt er gemoedelijk en het enige wat dit moment nog perfecter kan maken is een dutje. Dat is in ieder geval wat ze bij het Nescafé Harajuku in Tokio dachten, daar kun je vanaf augustus een dutje doen in een slaapcapsule.

Het dutje in deze cabine noemen ze ook wel de giraffenap. De ontwikkelaars beloven dat het je mentale gesteldheid bevordert en je geheugen een boost geeft, terwijl het stress verlaagt. De cabine biedt biomechanische ondersteuning, waardoor het mogelijk is om in een fase 2 slaap te komen, net voor je REM-slaap

🌱 Bevordering van welzijn en ontspanning Door de opkomst van plekken zoals het Nescafé Harajuku, waar je kunt uitrusten in speciale cabines, wordt de groeiende behoefte aan welzijn en stressvermindering in de samenleving zichtbaar.

Een belangrijke drijfveer hiervoor is het toenemende besef van het belang van zelfzorg en mentale gezondheid. Organisaties kunnen inspelen op dit inzicht door innovatieve ruimtes te ontwikkelen die welzijn en ontspanning bevorderen. Hiermee komen ze tegemoet aan de behoeften van hun medewerkers en dragen ze bij aan een gebalanceerde levensstijl.

Bron: Nescafé

Een dutje onder het genot van koffie, trendsignaal, trendinnovatie