Pak je toekomst

Het is leerzaam om te falen

 

🥳 Leren is een feestje Squla is een platform wat kinderen, vooral op de basisschool, helpt doormiddel van het geven van bijles. Leren staat centraal bij Squla, en ze pakken dit op een vernieuwende wijze aan.

Binnen Squla is het normaal dat je beloningen krijgt. Niet alleen als je iets goed doet, maar ook tijdens het proces van het leren. Zo krijgen kinderen rewards als ze een bepaald aantal opdrachten hebben gemaakt. Op deze manier blijven ze de leerlingen motiveren om door te gaan met leren. Dat is bij Squla belangrijker dan het altijd maar goed beantwoorden van de vragen. Want als je het fout hebt, probeer je het gewoon weer opnieuw!

 

🤓 Falen is leren Fouten maken, mensen zijn er vaak bang voor en in de maatschappij hangt er een soort taboe omheen. Met #gefailiciteerd wil Squla benadrukken dat je met het maken van fouten juist heel veel leert. Daarom willen ze met deze campagne stimuleren om fouten te delen op social media om op deze manier te laten zien dat iedereen fouten maakt. Hier zit ook een winactie aan verbonden. “Deel een waardevol leermoment van jouw kind met ons via Instagram en maak kans op een jaar lang gratis Squla! En wie weet schittert jouw kind in onze Gefailiciteerd-campagne.” Op deze manier probeert Squla het taboe rondom falen te verbreken en vooral te laten zien wat mensen leren door te falen.

Bron: Squla

Squla, trendsignaal, trendinnovatie