Pak je toekomst

Het vinden van je échte festival liefde

 

🌯 Match made in subway Ooit gedacht dat je de ware liefde zou kunnen vinden op een festival in plaats van op Tinder? Dit jaar zal Subway je helpen je festival liefde te vinden op Mysteryland of Solar. Dit doen ze door middel van een online quiz waarin je eerst allerlei vragen beantwoordt, zoals: wat is je favoriete Sub en welke festival openingszin verwarmt jou?

Daarna gaat de Witty Wingman op zoek naar de perfecte match, zodat jij een footlong kunt delen in het Subs & Singles café op het festival. Deze matchmaker is geschikt voor elk soort date, of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon wat plezier op het festival.

Ben jij een Veggie Delite die naast festivals ook in de sportschool te vinden is, of de Chicken Teriyaki die met hun energieke aanwezigheid altijd op zoek is naar nieuwe vrienden?

❤️ De zoektocht naar verbinding Het “Subs & Singles Cafe” laat zien dat er een verschuiving plaatsvindt in de zoektocht naar liefde, ver weg van gangbare digitale platforms zoals Tinder en Bumble.

Dit concept komt op een moment waarop mensen steeds meer verlangen naar authentieke en betekenisvolle verbindingen, vooral na een periode van sociaal isolement. In de huidige tijdgeest, waarin digitale interactie een rol speelt, zoeken mensen naar manieren om op een dieper niveau verbinding te maken.

Het café fungeert als een ontmoetingsplek en het concept past zich voortdurend aan aan de behoeften van de deelnemers. Het is een frisse benadering van het vinden van liefde en laat zien hoe een bedrijf inspeelt op locaties waar je het in eerste instantie niet zou verwachten. Op welke manier zou jouw bedrijf kunnen inspelen op dergelijke ontmoetingsplekken?

Bron: Subway

Het vinden van je échte festival liefde, trendsignaal, trendinnovatie