Pak je toekomst

 

Pathé komt met een loyaliteitsprogramma

 

👑 Loyaliteit verdient een prijs Pathé heeft een nieuw loyaliteitsprogramma geïntroduceerd: Club Pathé. Wanneer je je hiervoor aanmeldt, wordt er een platform gecreëerd waar je jouw bioscoopervaring eenvoudig kunt beheren. Hier vind je je tickets en je favoriete films, maar kun je ook connecties maken met vrienden en ontdekken waar hun interesses liggen. Club Pathé biedt een echte community-ervaring.

Naast het praktisch bijhouden van je bezoekgedrag, kun je ook punten sparen om zo kortingen op te bouwen. Bovendien is er de optie om een abonnement toe te voegen aan je profiel, zodat echte filmfanaten nog meer kunnen profiteren van kortingen.

 

🔁 Het is niet alleen maar nemen Loyaliteitsprogramma’s zijn erg populair bij bedrijven. Ze worden steeds vaker aangeboden om zo een sterkere band te creëren met klanten. Als consument voelt het wellicht fijn en vertrouwd om verbonden te zijn met een bedrijf dat jou interesseert. Daarnaast biedt een loyaliteitsprogramma vaak verschillende voordelen voor gebruikers, zoals kortingen.

Een andere reden voor bedrijven om dergelijke programma’s te introduceren is om meer inzicht te krijgen in jouw gedrag. Dit gebeurt vaak achter de schermen. Door bijvoorbeeld bij te houden welke films jij leuk vindt, kan een bedrijf een beeld vormen van jouw interesses. Hierop kunnen zij dan inspelen met specifieke advertenties om jouw koopgedrag te stimuleren. Uiteindelijk draait het vaak toch om money, money, money.

Bron: Pathé

Club Pathé, trendsignaal, trendinnovatie