Pak je toekomst

Smaken ontmoeten gemak

 

 🍽 Van filmscene naar bord Je zit op de bank te genieten van je favoriete film. In bepaalde scènes verschijnt er heerlijk eten en je krijgt er meteen trek in! Goed nieuws: met slechts één druk op de knop kun je nu het exacte eten dat voorbijkomt laten bezorgen op jouw adres.

McDonald’s introduceert “Order That Scene,” dat nu beschikbaar is in de populaire app. In diverse films zie je de producten van McDonald’s voorbijkomen, en het verlangen dat dan ontstaat naar die perfect gezouten frietjes wordt nu bevredigd. Je scant het eten op je scherm, en dankzij de inzet van microwerkers komt het eten in de app tevoorschijn. Deze microwerkers bekijken gedurende de dag films en series, waardoor de beelden worden gekoppeld aan de juiste producten, zodat de scan het eten feilloos herkent.

 

🖥 Technologie in dagelijkse routine In het jaar 2023 is gemak en personalisatie van groot belang, en McDonald’s speelt hier slim op in met hun app. Deze innovatieve app sluit aan bij de groeiende wensen van consumenten op het vlak van beleving. Dit nieuwe concept komt tegemoet aan het verlangen om digitale ervaringen werkelijkheid te maken.

Deze ontwikkeling wordt versterkt door het gebruik van data-analyse en andere technologieën. Volgens het onderzoek van EY blijkt dat 45% van de consumenten bereid is om gegevens te delen voor een volledig online-ervaring.

Bron: Food Inspiration

Smaken ontmoeten gemak, trendsignaal, trendinnovatie