Pak je toekomst

Sociaal leesplezier in New York

 

🌟 Een hemel voor boekenwurmen Stel je voor: een bar gevuld met mensen, allemaal verdiept in een boek, omringd door live muziek en kunst. Dat is de essentie van Reading Rhythms. Geen stille hoekjes, maar levendige ruimtes waar het lezen van een boek een bruisende leesparty wordt. Voor slechts $10 duik je in een boek terwijl je omringd bent door andere boekenwurmen, samen op daken, in parken en bars.

Het concept ontstond toen vier twintigers hun zorgen deelden over het afnemende boeklezen, veroorzaakt door afleidingen zoals sociale activiteiten en smartphones. Het resultaat? Een uur ongestoord lezen, gecombineerd met sociale interactie.

 

📚 Geen FOMO bij deze leesparty’s Reading Rhythms beantwoordt de behoeften van moderne lezers die iets missen in bibliotheken. Zij zoeken naar rust, maar verlangen tegelijkertijd naar sociaal contact, een gevoel van gemeenschap, en ruimte om ideeën uit te wisselen. Dit signaal toont onze groeiende waardering voor gezamenlijke ervaringen en de behoefte om te ontsnappen aan de constante digitale afleiding. Reading Rhythms biedt een welkome afwisseling, waar ontspanning en sociale interactie hand in hand gaan, een balans die velen van ons in het hedendaagse leven missen.

Bron: NYT Books

Reading Rhythms, trendsignaal, trendinnovatie