Pak je toekomst

Steak-umm’s missie voor een veilig bestaan

 

šŸ„© Bring back the realness!Ā Steak-umm lanceerde de ‘Deepsteaks: There’s a lot at stake with deepfakes’ campagne om bewustzijn te verspreiden over de impact van deepfakes op zowel beroemdheden als burgers. Deze realistische AI-video’s kunnen iedereen iets laten zeggen of doen. Steak-umm heeft een video gemanipuleerd waarbij vegetariĆ«rs beweren liefhebbers van vlees te zijn, om aandacht te vragen voor de ‘DEEP FAKES Accountability Act’. De wet heeft als doel middelen te bieden aan aanklagers, toezichthouders en slachtoffers van deepfakes, zoals detectietechnologie.

 

šŸ’” Umm.. laten we actie nemen! Steak-umm heeft altijd gestreden tegen misinformatie op het internet. Hun bezorgdheid over deepfakes laat zien hoe deze technologie ons dagelijks leven kan beĆÆnvloeden en dat individuen niet machteloos hoeven te zijn tegenover misleiding door technologie. Ze benadrukken het belang van transparantie en bescherming, aangezien het risico van bijvoorbeeld identiteitsfraude toeneemt.`

Als bedrijf kun je werknemers trainingen aanbieden om deepfakes en andere AI-gegenereerde inhoud te detecteren. Dit beschermt niet alleen hun persoonlijke levens, maar ook het imago van het bedrijf tegen misinformatie. Door ook aan klanten te laten zien dat jullie dit belangrijk vinden, toon je transparantie, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en kan dit het vertrouwen bij klanten versterken.

Bron: Deepsteaks

Deepsteaks, trendsignaal, trendinnovatie