Pak je toekomst
Zelf je kip slachten
Ecologie & NatuurVoeding & Agricultuur
🐔 Bewuste en verantwoordelijke vleesconsumptie Bij Upstick hebben consumenten de mogelijkheid om zelf een kip te slachten voordat ze worden bereid om te consumeren. Het idee achter ‘zelfslachtende’ klanten is het bewustmaken van de voedselketen en het creëren van een diepere verbinding met ons voedselsysteem. Door deze ervaring kunnen consumenten de verantwoordelijkheid nemen voor hun vleesconsumptie en zelfredzaamheid ontwikkelen op dit gebied.
🌱 Duurzaamheid en bewuste keuzes De dienst om als consument in een restaurant zelf je voedsel te slachten laat zien dat we als consumenten streven naar een verandering in ons voedselsysteem. We willen weten waar het vandaan komt en welke impact dit heeft. Op het dier, op ons lijf en op de wereld. Het is een teken dat we bewustere en duurzamere consumenten worden, die actief bijdragen aan een gezondere wereld. Ook legt deze dienst de nadruk op keuzevrijheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze voedingskeuzes: eigenaarschap.
Bron: Upstick